| Autor/ica |
Poruka |
|
| Tanya |
Postano: pon stu 06, 2006 11:11 pm |
|
|
|
Novi član
|
Ljudi, zar nije bio super program samo 3-4 dana prije kviza?! Pa, ovo sada je STRASNO!!!!!!!!!!!!!!!
Dajte, neka se ukinu te blamaze i gluposti! Za Boga miloga, nije nitko toliko glup da trosi novac i 2 sata zivota dnevno na idiotluke! Sve sto je valjalo premjesteno je u prerane jutarnje ili prekasne nocne sate! Pitam se, da li zelite smanjiti ili povecati gledanost............. |
|
|
| [Vrh] |
|
| antaR |
Postano: pet stu 24, 2006 11:00 am |
|
|
Cable guy
|
|
| [Vrh] |
|
| Tanya |
Postano: sub stu 25, 2006 2:25 pm |
|
|
|
Novi član
|
Iskreno, je bolje od 4 sapunjare zaredom. Ali, zar kviz ne traje predugo, nema dinamiku, a jadne Lucija i Marina se ubise ponavljajuci jedno isto?
Mozda si dajem previse za pravo kad komentiram program u Hrvatskoj, ali sve je iz najbolje namjere. Nova TV je jedini program na kablovskoj koji ja gledam i smartam ga boljim od svih ostalih.
Isto tako i ja radim na mediju, pa znam kako i sta funkcionira u tim krugovima. Na radio postaji na kojoj ja radim bio je isti kviz i ukinut je, jer su slusatelji poludili od prevelikih telefonskih racuna, predugog cekanja na liniji i sl....
Da, 3-4 sapunice zaredom su previse i u svakom slucaju ih treba bar malo razbacati. Ali, sta je - tu je! Nadam se da ce biti pozitivnih promjena ubuduce!
Pozdrav |
|
|
| [Vrh] |
|
|
|
Vremenska zona: GMT.